petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

6/11 Back on track...

Publicerad 2012-11-06 13:13:00 i

...efter nästan 14 dagar med lov och äventyr om man bakar in de två "bad hairdays" jag hade innan lovet efterföljt av hårakuten i Skellefteå. Det var så härligt att träffa mina fina klasskamrater och goa lärare igen! Till och med mattegenomgången kändes rolig och jag är inte så på efterkälke som jag befarat. Tack och lov! Jag ska satsa på matte denna vecka och kommer gå på nästan alla extra (frivilliga) lektioner som är utsatta på schemat.
 
 
Nu njuter jag av solsken, blå himmel och en fräsch lunchomelett på skinka, fetaost, rödlök toppat med parmesan. MUMS! Sen blir det att plugga historia innan jag bjuder min bästis klasskompis på bio ikväll. Hon fyller år så det ska vi ju fira! Mysigt.Vardagen må vara tillbaka men jag är expert på att sätta guldkant på den så jag gillar vardagen nästan lika mycket som helgen och loven och semestern.
 
 
Hur ser resten av veckan ut då? Jo, på torsdag är det åter dags för meditationskurs och vad vi lärde oss denna torsdag kommer jag berätta mer om på fredag eller lördag, så håll utkik.Helgen antar jag kommer handla om att komma a` jour med läxor i alla 3 ämnen. Träna ska jag också komma i kapp med. Det är cirka 14 dagar sedan jag tränade nu- i och för sig har jag promenerat mycket under lovet-men jag längtar efter ett svettigt träningspass nu. Farsdag har vi på söndag så det kan mycket möjligt bli att ta en tur till min fina far och fira honom.
.
 
Mina nya, mysiga, gosiga, fodrade vinterkängor inköpta i Stockholm som nu är inpregnerade och Norrlandsklara klara för vintern.
 
 
PS. Något speciellt ni vill att jag ska blogga om? Bara att ta kontakt så ska jag se vad jag kan knåpa ihop!DS
 
Kram och på återseende,
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela