petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

9/11 Fredagstrött

Publicerad 2012-11-09 18:33:12 i

 
Känner mig som ekorren på fotot och tackar högre makter att helgen är här. Är så trött idag och nu efter en godare middag är jag helt däckad. Nu ska jag inta soffläge och där ska jag chilla tills det är dags att sussa. Imorgon bär det av på mosterbarnkalas och sedan lördagsmys med bästa klasskamraten! Blir en fin helg fylld med plugg, vila och skönt häng med skönt folk.Livet är bra <3
 
Trevlig helg på er och ta hand om varandra!
 
Kram
/Petra

Kommentarer

Postat av: Cicci

Publicerad 2012-11-09 18:59:48

Hoppas du får en underbar helg. Själv ska jag nog ha en lugn helg med någon långpromenad och sovmorgnar.

Postat av: Petra

Publicerad 2012-11-09 19:02:30

Hej bästa Cicci!

Tusen tack! Helgen är så välkommen! Din helg låter också ljuvlig i mina öron, sovmornar och långpromenader är livskvalitét.

kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela