petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

10/10 Hörrni: Meditationskurs imorgon!

Publicerad 2012-10-10 22:54:00 i

 
Tar en mikropaus från pluggandet (..det går överlag bra men det är som sagt mycket nu..) för jag måste ju berätta för er att jag från och med imorgon och 8 torsdagar framöver ska gå en meditationskurs! Wiiii! GLAD! Ska bli så spännande och personligt utvecklande! Blev tipsad om detta av min husdoktor när jag var där förra veckan, och jag var INTE sen att tacka JA till en av de två sista platserna hon hade kvar för denna kurs. Ibland slår det mig att det känns som allt har en utstakad mening...eller hur? Detta är ju precis vad jag behöver just nu <3
 
Stresshantering och andningsteknik kommer ingå i kursen samt tankemönster och hur man hanterar hjärnspöken, så visst blir det spännande att hänga med mig här under de kommande 8 veckorna! Så får ni veta hur jag upplever meditation och vad jag lär mig och så kan vi utbyta tankar och erfarenheter kring meditation, tankemönster, stresshantering och så vidare!
 
KRAM ALLA FINISAR och på återseende!
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Karin Hörnquist

Publicerad 2012-10-11 06:49:56

Hej!

Vad härligt Petra!

Ha en bra dag!

Kram

Postat av: petracaroline

Publicerad 2012-10-11 12:48:06

Tack Mamma! Ska bli spännande detta!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela