petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

18/10 Mediationkurs del 2 och bebisgos

Publicerad 2012-10-18 13:31:00 i

 
Idag är jag väldigt trött, ingen energi alls och känner mig som en ballong utan luft. Då är det ju finfint med lite uppiggande bebisgos och mediatationskurs för att fylla på och balansera energinivån...
 
...och för att balansera mig själv ytterligare har jag imorgon efter historiaprovet bokat in mig på massage för att varva ner och komma in i ett avslappnat modus inför helgen.
 
Hoppas nu mår bra och tar hand om er!
 
Kram och på återseende
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2012-10-18 18:03:09

Du det där låter som en perfekt uppladdning för helgen, både med bebisgos, meditationskurs och massage! Ta och unna dig något riktigt gott imorgon också :). Kram!!

Postat av: Petra

Publicerad 2012-10-18 19:02:25

Hej Helena!

Ja, men visst! Jag har fått ny energi nu kan jag lova <3 Jag ska absolut köpa något smaskigt godis till fredagsmyset! :)

Jag såg du hade varit på första Bioresonansbehandlingen! Jag ska hålla tummarna för dig <3

Tack för inlägget,

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela