petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

19/10 Välkommen fredag med Historiaprov och SPA

Publicerad 2012-10-19 10:13:00 i

 
 Sitter och myser med en kopp kaffe och ska strax repetera alla revolutioner och det som gäller för upplysningstiden. Sen ska jag köra stenhårt på provet, B:et ska säkras och jag ska göra mitt allra yttersta för att lyckas. Tänk gärna på mig mellan 12.30-14-00 och ge mig styrka! <3
 
Sen bär det av till SPA och massage och det kommer bli ljuvligt! Resten av fredagen ska gå i lugnets och avkopplingens anda...
 
 
 
 
 
Trevlig helg alla fina!
 
På återseende,
 
/Petra
 

Kommentarer

Postat av: Aida

Publicerad 2012-10-19 12:46:14

Läste detta inlägg för ungefär två timmar sen och tänkte att det var bäst att komma tillbaka och kommentera när du har ditt prov. Så bara så du vet så tänker jag på dig nu och skickar positiv energi till dig där du sitter vid någon bänk och skriver prov. Ha en underbart härlig helg efter det! Kram på dig!

Postat av: Petra

Publicerad 2012-10-19 14:13:31

Hur underbar är du inte Aida! Tusen hjärtligttack! :) Din tankepepp hjälpte kan jag säga, det gick så otroligt bra på provet. Magkänslan säger mig att B.et är säkrat om inte nsusandes på ett A! Hur som är jag väldigt nöjd över insatsen idag! Att sen komma hem och läsa ett så fint inlägg som du just skrivit gör mig varm i hjärtat och oerhört tacksam! Så fina läsare/följare som jag har!

Önskar dig en finfin helg och hoppas plugget går bra för dig med!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela