petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

20/10 Stadig frukost och vackra höstfärger

Publicerad 2012-10-20 11:50:00 i

 
Min frukost kan ofta se ut så här. Alltid: ett ägg, sen varierar det om det blir smoothie eller yougurth med sötmandlar + 1 banan och självskrivet alltid: kaffe med mjölk. Sen är jag redo att möta omvärlden och livet. Idag ska jag ta en lång och hård träningsrunda i det otroligt vackra höstväder som serverats oss! Blir cykel 1 mil och löpning 4 km sen styrketräning av axlar och biceps hemma med frivikter. I kväll kommer en av mina bästa klasskompisar för "matte- och- engelska-synkorniserings-plugg" kombinerad myskväll!
 
 
 
Visst är hon vacker hösten! Jag kunde inte låta bli att fota igår då jag fick syn på detta vackra träd precis vid ingången till stans bästa SPA. Bäst att njuta av färgerna med alla våra sinnen medans tid är, innan vi vet ordet av står ju trädet där iklädd vitt...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela