petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

26/10 Äntligen NÖJD med håret!

Publicerad 2012-10-26 16:13:00 i

 
Samtalet med frisören i onsdags gick bra hörrni och jag fick tillbaka varenda krona jag lagt ut. Först ville hon bara ge tillbaka halva summan men jag stod på mig och fick hela summan tillbaka. Det känns otroligt skönt att jag stod upp för mig själv. Jag är stolt,  stärkt och mer rakryggad efter denna händelse och mycket tacksam över utfallet av vårt sista möte. Jag tog henne i hand innan jag gick och tackade för hennes bemötande sen cyklade jag hem.
 
Igår morse tog jag så bussen norröver till några av dem absolut bästa frisörerna jag känner, dem är även några av mina allra bästa vänner så resan upp blev två flugor i en smäll. Och hörrni, jag är så HIMLA nöjd med håret! Gå gärna tillbaka till mitt blogginlägg om misslyckat frisörbesök och kolla in skillnaden på frisörer och frisörer: http://petracaroline.blogg.se/2012/october/2310-hej-blasmurfen-frisorbesoket-misslyckades.html
 
Tjejerna på KARMA i Skellefteå gjorde ett FANTASTISKT jobb med mitt blåa smurfhår.Det var detta resultat jag ville ha från första början, tunna, naturliga slingor (...lite som om jag hade varit 2 veckor utomlands) Ni ska veta att gårdagen var helt underbar för mig och tjejerna behandlade mig som en prinsessa! Proffessionellt utfört arbete och en nyklippt snygg, tung, trendig lugg.Tufft visst! Inget ont som inte för något gott med sig kan vi tryggt konstatera. I övrigt så är jag sjuk, har haft feber i natt och har nästan ingen röst, ont i halsen och allmänt trött och hängig så jag orkar inte blogga mera idag men återkommer senare i helgen med meditationsövningen jag lovat er! Nedan följer en serie bilder på min nya hårfärg och frisyr...
 
 
 
 
Fick även naglarna ompysslade och fina och fick testa det nya trendiga inom nagelteknologin "shellack", en variant på nagellack men som håller sig i minst 2 veckor. Härlig färg visst?
Avslutar dagens inlägg med denna vackra morgonbild som jag tog igårmorse innan jag rullade norröver...
 
Kram och trevlig helg alla fina! Vi ses snart igen <3

Kommentarer

Postat av: Aida

Publicerad 2012-10-26 17:23:23

Mycket duktigt gjort av dig och ett fint resultat i slutändan. Krya på dig!

Postat av: Petra

Publicerad 2012-10-26 17:40:03

Hej bästa Aida!

Tack! Jag är supernöjd över både samtalet, mötet jag tog i onsdags och håret efter KARMAS tjejer trollat med sina frisörtalanger <3 Ska absolut krya på mig, tack för omtanken!

Kram på dig!

Postat av: Cicci

Publicerad 2012-10-26 22:04:01

Håret blev jättefint naglarna med.
Är själv lite sugen på att köpa ett gelnagelacks kit för hemma bruk.
Va bra att du stod på dig. Superbra jobbat!

Postat av: Petra

Publicerad 2012-10-26 22:10:23

Hej fina Cicci! :)

Tack för pepp och komplimangen! Är väldigt nöjd! Ja, men gör det för tusan! Jag visste inte att det fanns shellack att köpa ute i handeln?! Må jag med kolla upp, så tack för tipset!

Kram

Postat av: Cicci

Publicerad 2012-10-28 09:14:56

Depend har just kommit ut med ett. Lite dyrt för mig men kanske nåt att önska till julen.

Postat av: Petra

Publicerad 2012-10-28 11:07:04

Hej Cicci!

Åh, tack för tipset! Depend känner jag till, kul att dem kommit ut med shellack! Ja, vilken bra julklappsidé! Bara de som ger vet vilken färg man gillar så ;) hi,hi..

Tack igen för tips! :)

Sköt om dig,

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela