petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

30/10 Stockholmsmys

Publicerad 2012-10-30 10:36:00 i

 
Skickar er en regnig, grön, hösthälsning från Hufvustaden och kan berätta att jag har det hur bra som helst! I går hängde jag först med min bästa killkompis några timmar innan det var dags att äta middag med min surrogatfamilj som jag var inneboende hos under vårterminen 2012. Det är alltid lika hjärtligt att träffa dem och vi hade supermysigt,åt tacos och drack rödvin och tjötade på "som om det var igår vi sågs" fast ändå med 6 månaders "catching up to do". 
 
Imorse vaknade jag av mig själv klockan 07.00 och kunde inte somna om så då kokade jag kaffe och pluggade lite historia. Kors i taket! Nu ska jag ut i regnet och promenera i naturreservetat, efterföljt av ett besök i "min kyrka" sen blir det lunchdate, shopping efterföljt av middagsdate. Agendan är satt kan vi tryggt konstatera! Härligt!
 
På återseende,
 
Kram,
 
Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela