petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

3/10 Oh happy days!!!

Publicerad 2012-10-04 14:25:00 i

Jag vaknade i morse och hade drömt om två födslar och kände att idag kanske är dagen att bli faster? Klockan 12.35 tickar det in ett mms med en bild på underverket! JAG ÄR FASTER!!!! Jag fick mms:et när jag satt på mattelektionen och hade genomgång av mitt prov som jag kuggade på. Jag fick dessutom veta att jag fick GODKÄNT på matteprov nummer 2!!!!!! Fattar ni dubbellycka. Det är inte bara kanelbullensdag som ska firas med andra ord!
 
Och på tal om kanelbullar så fick jag ett härligt sms av en av mina goa klasskamrater vid lunchen idag. Hon hade köpt färska kanelbullar och frågade om hon fick komma på lunchbesök och fira kanelbullensdag innan mattelektionen.
 
 
 
Kram och kärlek!!!
 
...och på återseende <3
 
/Petra
 

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-10-04 17:27:27

Grattis faster Petra!

Svar: Faster Petra tackar Hanna så mycket! :) Känns underbart!
petracaroline

Postat av: cicci

Publicerad 2012-10-04 23:06:46

Grattis till att blivit faster! och till matteprov två såklart.

Svar: Tackar Cicci!! Faster Petra är mycket glad och stolt över både bebben och matteprovet! :)
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela