petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

5/10 På G: glada minnen, storstädning och efterlängtad helg!

Publicerad 2012-10-05 10:01:00 i

 
Igår när jag rensade ur mina resväskor från flytten (packning huller om buller) hittade jag bland annat det här skojiga fotot! Det är taget 2009 av en kollega på Nikita Hair från tiden då jag jobbade som frisör och lärlinghandledare i Oslo. Jag önskar verkligen att jag kunde visa ansiktsuttrycket på min härliga kollega i bakgrunden (dold av en strategiskt placerad fiskmagnet) Med respekt för intigritet får vi leva utan det men jag kan berätta att vi hade en härlig och busig stämning kollegor och kunder emellan, och det kan ni ju ana både på mitt busiga uttryck samt kundens leende! Jag blir glad av detta fotot och vill förmedla denna härlig känsla till er precis just idag, fredagen den 5 oktober <3
 
I övrigt så vaknade jag av mig själv 07:20 och eftersom jag har sovmorgon varje fredag blev det ytterligare en timmas sömn. Det är verkligen vardagslyx för mig och jag formligen älskart! Idag står historia på schemat sen ska jag plugga matte innan jag tar helg. Tänkte fortsätta vara pysslig hemmafru i eftermiddag och dammsuga och dammtorka hela lägenheten, veckohandla, samt tvätta kläder. Älskar känslan av ordning och reda, rent och fräscht! Ska nog köpa några färska blommor i höstens färger också, jag blev så inspirerad av den fantastiskt vackra blombuketten jag fick av mamma i födelsedagspresent! Den har hållit sig kanobra hittils men börjar som sakteliga att falna och jag vill ha en ny. Blir glad av färska blommor, eller hur man blir? Bara se så vacker!
 
 
Önskar er alla en underbar dag!...
 
...och vi ses ju nå mer i helgen, eller hur?! :)
 
Kram,
 
/Petra
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela