petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

8/10 Ny vecka nya möjligheter!

Publicerad 2012-10-08 10:33:00 i

 
 
Oj. oj, oj, hörrni vad trött och sliten jag har varit i helgen! Har även haft en spänningshuvudvärk som kommit och gått, vilket gjort att jag inte pluggat exakt så mycket som jag skulle önskat att jag hade gjort. Men, men det är bara att ta nya tag denna vecka och mer om hur jag gör det, peppar mig själv och tar mig i nackskinnet kommer jag skriva om i ett inlägg längre fram i veckan så håll utkik! (Tack Aida för din förfrågan!)
 
I övrigt så känns det toppen att jag har fått fin ordning på alla garderober, skrubbar och vrår i lägenheten pluss att den är skinande ren och fräsch. Harmoni. Engelskalektionen imorse gick bra och jag pratade på som jag brukar, och tro det eller ej men det känns lättare och lättare för varje måndag faktiskt; att prata så tidigt på engelska med andra människor i ett klassrum. Jag börjar till och med tycka att det är lite småmysigt att sitta runt det ovala bordet med mina fina klasskamrater och lärarinna och shitchatta om nyheterna som varit den senaste veckan! Kors i taket alltså! Jag passade också på sprida lite skratt och positiv energi och min klass är inte sen att "haka på"!  Så jag måste krypa till korset och erkänna att vår "måndags- tidiga- morgon-engelska chatt" är en väldigt fin start på veckan trots allt! <3...
 
...dagdrömmaren och ...
...filosofen säger...
 ..."sköt om er och på återseende"!
 
PS. Kommer som jag tidigare nämnt komma ett inlägg denna vecka där jag berättar om min fina intervju för tidningen ÅSS Emellan. Mycket att se framemot med andra ord!DS
 
KRAM!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela