petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

9/10 Så stressad att inte ens kameran inte hinner med

Publicerad 2012-10-09 12:53:00 i

 
"So much to do so little time" - Känns den känslan igen monne? Har tidsbrist känns det som då jag inte hunnit plugga det jag skulle i helgen som var, och nya kapitel och läxor bollar på sig denna vecka. Av just denna anledningen passar dagens foto in perfekt!  Jag har inte ens tid att låta kameran fokusera innan jag tar bilden( ha,ha, Petran i ett nötskal!)  Som tur är har jag "studieflow" (...den kom efter matteprovet!) så jag kommer lägga all fokus på studierna denna vecka och låta bloggen få vila och har inte tid att skriva mina önskade inlägg förens mot helgen, så då vet ni. Men håll ut för dem är på G och dem kommer vara spännande, intressanta , lärorika och vardagsmatnyttiga.
 
PS. Avklarade omprovet i matte imorse så håll tummarna igen för ett godkänt! Det kändes ok.DS
 
Vi hörs och ses,
 
KRAM,
Petra

Kommentarer

Postat av: Aida

Publicerad 2012-10-09 19:13:03

Jag känner definitivt igen mig, har känt så i en månad ända sen jag började, man hinner inte springa ifatt tiden. Fast nu känns det som att det äntligen går bättre och jag börjar tro på att jag verkligen gjort/gör mitt bästa, när jag pluggat och försökt vila från plugget.

Fokusera på studierna så får vi något extra att längta till. Håller tummarna för att flowet håller i sig och ha en underbar vecka!

Svar: None
petracaroline

Postat av: Petra

Publicerad 2012-10-10 12:35:52

Hej bästa Aida! Nåt knas med blogginställningarna igen så jag kan bara svara här. Har krånglat förut så nästa gång det står svar: none så vet du och alla andra att det är knas.

Det är så skönt att höra att du också känner igen dig i detta, det ger tröst och pepp att fortsätta kämpa, visst? Vi tar stöd av varandra, det är ju jättefint! Jag håller med dig i det du skriver och tror du har helt rött i att vi måste tokfokusera på läxorna och vila däremellan. Änfast det är motigt vissa dagar så är det bra att iaf plugga/hålla efter lite än inget alls..återkommer om detta i ett inlägg som jag lovat! Jättekul att höra att du har knep du tar till för att komma ur pluggsvackor, du får gärna dela med dig mer här på bloggen!

Kämpa på, jag hejar på dig!

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela