petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

11/9 Den roliga nyheten: Jag ska bli med brillor

Publicerad 2012-09-11 13:56:00 i

Glasögon nr 1

Glasögon nr 2
Glasögon nr 3
Glasögon nr 4
Glasgögon nr 5
HJÄLP- Vad välja?
 
Mjaaaa, ungefär som på sista bilden känns det att välja ut mina två par nya glasögon! Beslutsångesten kom som ett brev på posten med paketet från Favoptic. Det är en så smidig process detta hära; att gå in på deras hemsida, välja ut de glasögonpar som man gillar och sen skickas de hem direkt i postlådan. Jag tycker det är skönt att kunna sitta hemma och i lugn och ro och välja, spana från alla vinklar, fundera, be om smakråd och så vidare tillls jag kommer fram till ett beslut. Kanske blir det att skicka efter ett nytt gäng på 6 brillor och utforska utbudet ytterligare innan jag bestämmer mig? Jag gillar verkligen skarpt glasögon och tycker att det är som att bära ett fräsigt smycke! Känns kul det här och jag har mina favoriter i detta bildregn av brillor- Vad tycker och tänker ni?
 
PS1. Låt er inte luras av diverse "miner" angående vilka brillor som är mina favoriter (hi,hi)DS.
 
PS2. Den tråkiga nyheten kommer när mötet är bokat och genomfört.DS
 
PS3.Ikväll ska jag provsjunga i en kör tillsammans med min lillasyster och en god vän till henne! Känns jättekul och väldigt pirrigt! Mer om detta ikväll eller imorgon!DS
 
Kram,
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-09-11 18:08:09

Jag röstar för nummer fyra och ett. Kul att du ska bli med brillor, det passar dig!

Svar: None
petracaroline

Postat av: Lina

Publicerad 2012-09-11 18:17:42

Nummer 1!

Svar: None
petracaroline

Postat av: Petra

Publicerad 2012-09-11 21:54:50

Hej bästa Lina och Hanna! Min blogg ha "klickat" så det går inte att svara från "the inside" så jag får svara här!

Tack för era råd! Bra smak har ni! Mina favoriter är faktiskt glasögon nr 1 och 4! Gillar även nr 2 en smula! Jag ska dock skicka efter 6 nya par i veckan och återkommer med flera brillor! Kommer köpa 1:an i denna omgång, men vill även ha ett par brillor som är av det "genomskinliga", klassiska snittet! :) så...To be continued! Kram till er båda

/Petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela