petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

11/9 Hur kul var körsången?

Publicerad 2012-09-11 22:15:00 i

 
...på en skala från 1-10? Och hur gick det för mig? Fick jag titeln 1:a sopran? 2:e sopran? Altstämma? Eller fick jag kort och gott titeln  "sop(r)an"? Det får ni veta imorgon efter klockan 10! Jag kan lova er att ni vill veta så det är bara att komma tillbaka och ni är så välkomna - "samma tid- samma kanal".
 
Dagens minus är att min blogg klickat fullständigt och vägrar låta mig svara på era kommentar!? Det står bara "none" som svar i kommentarsfältet som ni ser. Knappen "svara" finns helt plötsligt inte längre som alternativ "här inne" och jag kan bara "återkalla kommentar" eller "radera"!? -" Yo no comprendo nada"? Det är mycket märkligt så tillsvidare svarar jag er genom att lägga in en kommentar "utifrån" så ni vet. Hoppas detta ordnat sig till imorgon annars får jag kontakta kundservice på blogg.se...
 
Dagens pluss är många bland annat hur kvällen avslutas i lugn och ro med Abbas "people need love" på låg volym,  ljuvligt te i koppen och höstvindarna som blåser och susar runt husknuten. Väldigt mysigt!
 
Sov så sött nu alla fina så *ses* vi imorgon!
 
Kram,
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela