petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

13/9 Himmel och pannkaka vad gött!

Publicerad 2012-09-13 18:06:00 i

Alltså jag är en ny männisch efter mina två SPA behandlingar! Addera en frisk fräsch dusch som avslutning och pricken över i:et är ett faktum. Det var en helt annan Petra som rullade ner mot stan runt 15.15, som nämt i förra inlägget, väldigt utmattad och trött.

När jag kom in i entren blev jag välkomnad och hänvisad till rummet för min första behandling, värmeterapi. Precis som första gången var upplevelsen av värmeterapi även denna gång mycket positiv och något jag absolut rekommenderar er att pröva! Det är bara helt ljuvligt att njuta av värmen som omfamnar en och jag somnade faktiskt en stund.

När 30 minuter gått blev jag hämtad av massageladyn som gav mig en morgonrock i samma veva och så bar det av till massagerummet som hon hade gjort jättemysigt med tända ljus och dämpad belysning. Det blev ytterligare 30 minuters rygg- och nackmassage som gick alldeles för fort. Men det var otroligt skönt och avkopplande och det är precis vad jag behöver! Sen fick jag ligga kvar och chilla ensam i lugn och ro och när jag kände mig redo tassade jag över till rummet tvärs över för en uppfriskande dusch. Väl hemma mixade jag ihop en mumsig smoothie av jordgubbar, bananer och blåbärsyougurt! Nu ska jag plugga engelska, matte och historia.

Längtar fredagsmyset som snart är här! JIPPI!

 

Kram,

Petra

 

Kommentarer

Postat av: Karin Hörnquist

Publicerad 2012-09-14 06:58:47

Vad härligt Petra! Kroppen måste underhållas!

Svar: Hej Karin! :) Ja men eller hur- Det är dagens sanning! Kramar
petracaroline

Postat av: Helena

Publicerad 2012-09-14 16:26:21

Åh, vad härligt det låter! Blir inte alls avundsjuk ;). Så gott att du fått ny energi, det tkr jag sannerligen du ska unna dig fler gånger i höst :) KRAM!

Svar: Hej Helena! Det var underbart och det kommer absolut fler SPA tillfällen i höst/vinter! KRAM
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela