petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

13/9 Hur trött och utmattad kan man vara?

Publicerad 2012-09-13 14:52:00 i

Jag har en grym tröttperiod just nu! Jag vaknar trött och buttrig och vill bara sova längre och får tvinga mig upp ur sängen. Jag känner ett motstånd inuti mig och vill inte liksom. Vill bara vara fri utan tyglar. Tror jag har problem med alltför inrutad livsstil och A-4 tänk. Samtidigt vet att jag att jag mår bra av att ha i allafall någorlunda inrutad livsstil med jämn dygnsrytm och några fasta rutiner, som jag har nu med skolan, studier och friheten med egenstudier hemma.
 
Men just nu är det nog mest tröttheten som tar musten ur mig. Så för att boosta upp min trötta själ och kropp har jag bokat in en tid för massage på SPA i eftermiddag. Jag ska få en värmebehandling gratis idag också om jag kommer 30 minuter senare än bokat ( dem har nämligen lyckats dubbelboka tiderna igen.) För min del går det fint att komma senare idag för då passar jag bara på att blogga och plugga en halvtimma extra.
 
Hur är det med er energi dessa höstdagar? Vad gör ni för att boosta upp er och få mera energi?
 
Kram,
 
/TröttPetran

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela