petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

16/9 Bildregn från lördagens härliga familjesammankomst

Publicerad 2012-09-16 23:31:00 i
 
Vår fina mamma samlade i lördags hela familjen till sommarstugan för kvalitetstid och hon bjöd på en härlig lunch med två olika sallader, kallskuren fläskfile, brunsås, kall vitlökssås samt kassler i en fantastiskt god, gräddig sambal olek- och mango chatneysås (min favorit!) och till det pommesfrites.Till kaffet hade storasyster bakat en smarrig toscakaka och mamma hade bakat en lyxig variant av sockerkaka med vaniljsmörsockerröra mellan (...nej, det gick ingen nöd på oss!) Det blev massa bus och skratt med familjens två hundar som härjade runt samt tre barn i olika åldrar och åtta vuxna. Vi spelade kubb där ställningen slutade mycket diplomatiskt oavgjort.
 
Kvällen avrundades sen med en ljuvlig middag på den lokala resturang/puben och där är även de två sista (egopose)bilderna tagna, närmare bestämt inifrån den specialinredda toaletten med guldspegel, kristallkrona och speglar i taket. Det var en supermysig liten resturang så jag förstår att den är populär och den fylldes fort upp av oss, några glada jägare och lokala gäster. Det var härlig stämning och ljudnivån och värmen steg i samma takt som alkoholen slank ner, precis som det ska vara en lördagskväll på byn! (...mot slutet var det dock på gränsen till för varmt för min smak och därför var det extra härligt att komma ut i den norrländska höstkylan efteråt!) Det var ett stycke mätta och belåtna familjemedlemmar som sen rullade hemöver och vi har redan pratat om att göra detta till en årlig hösttradition! Det gillas och för att summera inlägget så var det en fantastisk dag och kväll med min älskade familj!
 
Kram och på återseende imorgon!
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Karin Hörnquist

Publicerad 2012-09-17 06:44:14

Det var verkligen härligt att få vara tillsammans med alla barn med respektive och barnbarn.
Älskar er!


Svar: Tack detsamma käraste mami! Detta blir nya hösttraditionen! <3Kram och kärlek!
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela