petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

23/9 På byn (22/9)

Publicerad 2012-09-23 12:54:00 i

 
 
Som fotot ovan visar så var det öl och trubadur på gårdagens agenda! Musikerna var jätteduktiga och kvällen började städat för att någon timma senare utveckla sig till "livat i holken" och god stämning då folket sjöng med och klappade takten- precis som det ska vara! Kände att det var ett bra beslut att slita mig från matteboken och komma mig på byn i trevligt sällskap (...mitt huvud håller inte helt med om det idag,he,he) ...
 
 P "på g"!...
 
...och idag tar vi det lugnt! Som ni ser så har den obligatoriska frukostsmoothien avklarats och nu ska jag fixa lunch (varma mackor) och njuta av friheten i att vara ledig!  Det kommer bli en lugn, skön söndag med god mat, film och godis ikväll och däremellan 30 sidor matteräkning. Och på tal om det så har det gått jättebra med matten i helgen och jag är riktigt stolt över min insats och studiedisciplin! Vi fortsätter så.
 
Kram och på återseende imorgon finisarna!
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela