petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

25/9 Matteprovet avklarat

Publicerad 2012-09-25 13:35:00 i

Jepp,  då har jag avklarat första matteprovet på 17 år! Det känns som det gick ok och jag hoppas på godkänt, men inget är skrivet i sten så det får visa sig när matteläraren presenterar resultatet. Efter två timmars gnuggande av hjärnceller fortsatte min skoldag med ytterligare 1,5 timma matte så nu är jag ganska mör i huvudet. Sitter och njuter av en kopp kaffe och känner mig nöjd över min insats oavsett hur resultatet blir. Ska försöka komma ut på en träningsrunda om en stund också innan plugget fortsätter inför nästa veckas matteprov. Engelskan och historian kräver också sitt i uppmärksamhet så jag har inga fritidsproblem!
 
Återkommer med provresultatet på matteprovet- håll tummarna med mig!
 
Kram
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-09-25 20:58:13

Heja, heja! Bra gjort och jag håller tummarna för dig!

Svar: Tack för peppen Hanna!! Det värmer! :) Jag återkommer med svaret och hoppas på godkänt men oavsett hur det går så är jag stolt som genomför mattekursen och kämpar! KRAM
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela