petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

27/9 Jag har helt UNDERBARA klasskompisar!

Publicerad 2012-09-27 12:48:00 i

 
Titta vad jag fick av en av mina underbara klasskompisar! Jag blev så varm i hjärtat och GLAD av hennes omtanke och "dagen före dagen"- födelsedagspresent. Vi har nämligen inga fler lektioner gemensamt denna vecka så därför fick jag presenten idag och vilken HÄRLIG present! Precis i min livsnjutarsmak: 1 cider, en glasskål med smarrigt smågodis och en jättefin, grön ljuslykta med ett ljus i. Jag har inget annat än kärlek och värme i hjärtat just nu! LOVE IT!
 
Nu ska jag äta lunch, räkna några sidor matte och sen träna innan storebror kommer på besök. Ska klippa håret på honom något vi skulle gjort för cirka 14 dagar sedan men som båda glömt av! Jag fick påminna honom om det igår, ha,ha..
 
Avrundar dagens inlägg med en sång som matchar min sinnestämning. Älskar att artisten sjunger på portugisiska som är ett av dem språk som ligger mig varmast om hjärtat. In och njut av språket, rytmen och den glada energin! <3
 
 
KRAM,
 
/Petra
 
 

Kommentarer

Postat av: Cicci

Publicerad 2012-09-27 18:13:27

Vilken härlig present.

Svar: Hej Cicci!
Ja men eller hur! :) Jag blev så glad!

Kram på dig!
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela