petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

28/9 MIN FÖDELSEDAG IDAG!

Publicerad 2012-09-28 10:35:00 i

 
Idag fyller jag 34 år! WOW! Jag vaknade till strålande sol och ett fantastiskt höstväder jämnfört med igår då det var grått och regn! Men idag lyser solen för mig och det är så vackert hur solen framhäver höstfärgerna i min månad! Jag tackar vädergudarna för presenten och känner mig ärad! <3
 
Nu myser jag i mitt kök med en kaffe och lyssnar jag på Lady Gagas "The Edge" ( http://www.youtube.com/watch?v=QeWBS0JBNzQ) och fylls av livkraft och kärlek! Både Gaga och denna sången är fantastisk!
 
Dagen med stort P som i Petras dag är i stort sett planerad i denna ordningsföljd: först ska jag på skolan och ha en lektion i historia innan jag tar helg. Klockan 15.00 bär det av till Carolinas SPA för floating- ÄNTLIGEN ska jag få testa denna SPA behandling! Sen hem och fixa min sexvåningars tårta för kalaset tillsammans med min fina familj. Tårtan kommer bli magisk och jag lovar att jag ska ta foton så ni får se mästerverket imorgon eller ikväll!
 
KRAM och ALL KÄRLEK TILL ER! <3
 
Vi ses!
 
/Petra <3
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-09-28 13:46:38

Grattis, grattis, grattis!! Hipp hurra och lycka till med tårtbakandet och ha en mysig dag!

(Jag fyller år imorgon!) :)

Svar: Hej bästa Hanna!
Tusen hjärtligt tack! :) Jag är ju självutnämd drottning av tårtmixfix så du ska få se på fan imorgon, ha,ha! ÅÅÅH, Hanna- så du är också en våg! :) STORT grattis i förskott och bamsekram!!

petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela