petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

29/9 Min födelsedag i bilder

Publicerad 2012-09-29 13:32:00 i

 SPA! Känner ni den positiva och samtidigt rogivande energi som rummet utstrålar? I LOVE IT!
Här inne låg jag och flöt i 40 gradigt saltvatten och filosoferade över livet. Det var varmt och gosigt och nu vet jag hur bebisen har det i mammas mage= Helt underbart! Detta kommer jag absolut göra igen i höst och vinter..
Rogivande och vacker tavla i floatingrummet (... och ser ni hur fint jag håller mitt lillfinger, ha,ha..)
Titta så otroligt vackra höstblommor och lyxig choklad jag fick!!...
och ännu mera vackra blommor och choklad!...
...min familj vet vad jag uppskattar, he,he...
...och till vänster en underbart snygg designkruka och medföljande blomma (ascool!) och till höger i samma design en uppbevaringskruka för godis, nötter- LOVE IT!  
...och jag glömde fota tårtan innan vi gått loss på den, ha,ha..men det får vi leva med. Den blev mycket uppskattad och flera i "familjen livsnjutare" tog två bitar! Det är ett gott betyg och jag kan intyga att den femvåningars tårtan blev riktigt smarrig! (tänkte först göra 6 våningar men nöjde mig med 5)
..mellan varven la jag jordgubbar och hallon blandat med vaniljsocker och vispad grädde...
...samt mosad banan med vispgrädde och grovhackade, rumstempererade choklad bitar i mörkchoklad med halloncrisp...
...ja, ni ser ju att den gich hem hos familjen och mig!
 
Med fara för att låta som ett kassetband satt på repeat: (... är ju dock positiv energi jag förmedlar så nu kör vi) Lycka är att känna som jag gör nu: tacksamhet över hur otroligt lyckligt lottad och tillfreds jag är med livet i norr, att ha min fina familj nära, mina underbara vänner i när och fjärran som berikar min vardag, studentlivet, fina klasskompisar och härliga lärare och att solen sken för MIG igår då både 27 och 29 september var regninga och molniga här i norr <3 Detta betyder dock inte att mitt liv är utan utmaningar eller jobbiga stunder men jag försöker fokusera på allt jag faktiskt har istället för det jag saknar! Nu ska jag plugga resten av helgen och ta det lugnt. Har matteprov nummer 2 på tisdag så hjärnan må vara sylvass.
 
PS. Stort GRATTIS till en av mina trogna bloggläsare HANNA som fyller år idag! DS.
 
Kram, trevlig helg och på återseende alla fina!
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2012-09-30 11:03:23

Tack, snälla för den hälsningen! Ja, våg är vi båda två men jag har ingen koll på vad som kännetecknar en sådan. Det kanske du vet?

Grattis igen och tårtan ser mycket god ut!

Svar: :) Hopas din dag var toppen Hanna! Ja, jag kan ganska mycket om stjärntecken och astrologi så det är bara att fråga, ha,ha! Är genuint intreserad. Tack igen för grattishälsning och tårtan var mumsig!
Kram
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela