petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

30/9 Välförtjänt sovmorgon..

Publicerad 2012-09-30 14:18:00 i

 
Jag somnade efter 3 i natt och tog en välförtjänt sovmorgon. Skönt att det hjälper med en ordentlig natts sömn när man känner sig  ledsen eller är ur balans. Det obligatoriska morgonkaffet är i koppen och smoothien är uppdrucken och jag har just ringt och tackat en av mina bästa vänners mamma och pappa, dem kom nämligen i håg min födesledag och skickade ett grattiskort till mig med posten i fredags. Jag blev så himla glad och det var så kul att höra hur glada dem blev tillbaka när jag ringde!
 
Deras dotter (en av mina närmsta vänner) bor sedan januari i Indien och utbildar sig till yogimaster och ska vara borta i 3 år,  så dem tycker nog att det är kul och skönt att ha mig i närheten som en sorts länk till sin dotter. Vi har känt varandra sedan vi gick gymnasiet och var 17 år och vi har bott i Oslo tillsammans i många år och delar många fina upplevelser och minnen, goda och onda tider. Så jag och hennes föräldrar bestämde att jag ska åka förbi nångång i höst på kaffe och umgås, känns fint...
 
Nu ska jag plugga matte hela dagen och satsa på att det går som på räls. Hoppas ni får en fin söndag vart ni än är i Sverige och Världen! Snart börjar en ny vecka med nya utmaningar och händelser och jag kommer mest troligt bli faster nästa vecka så håll utkik efter den varmt välkomna nyheten! <3
 
Kram och på återseende,
 
/Petra
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela