petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

3/9 Tema: att välja rätt i djungeln av träningskedjor

Publicerad 2012-09-03 11:42:00 i


Ett av mina kreativa verk som visar vad mitt hjärtat klappar för! (he,he)
 
Jag fortsätter på temat träning då det är en stor del av mitt liv och påverkar mitt psykiska så väl som fysiska välmående positivt. Efter att jag 2010 lämnade Oslo och träningskedjan Friskis&Svettis har jag mestadels tränat utomhus, löpning och promenerander. Nu börjar jag längta efter mera variation, inspiration och utveckling på min träning (...dessutom går vi mot kyla, snö och vintertid) Därför är det dags att utforska stadens träningsutbud och de två kommande veckorna ska jag testa ut två träningskedjor och sen bestämma vem av dessa två jag vill investera min tid och mina pengar i.
 
Jag har redan mailat den ena kedjan som erbjuder alla (potenisella medlemmar?) en gratis "prova- på-vecka", så dem kommer nog ringa denna vecka och fråga när det passar mig att provträna, och nästa vecka har den andra kedjan gratis "prova- på- vecka"! Kan man bli annat än nöjd? Jag tycker att det är toppen att man får "prova på" en hel vecka innan man väljer träningskedja. För mig är det viktigt att trivas där jag tränar och att instruktörerna och klasserna håller bra standard och inspirerar till sund livsstil och mera träning!
 
Vad är avgjörande när ni ska välja träningskedja? Pris? Belägenhet? Utbudet av träning? Lokalerna?
 
PS.Jag återkommer senare i september med mitt beslut och vad som avgjorde mitt beslut.DS
 
Kram,
 
/Petra
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela