petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

4/9 Ny smartphone i sikte

Publicerad 2012-09-04 12:32:00 i

Jag är inte direkt "superhightec" men gillar ändå smartphones och har haft en android i märket Samsung under 2 år (...och varit överlag nöjd!) Nu sjunger phonen på sista versen, batterierna tar slut så fort jag pratar i den eller surfar internätet så jag har investerat i en ny! Men inte vilken som helst smartphone då jag är expert på att tappa den i golvet, på asfalten, i vattenpölen samt förlägger den lite var stans. Man kan tryggt säga att jag är en sådan som alltid bör teckna en drulleförsäkring men som aldrig gör det, och därför måste min smartphone vara rejäl, stöttålig och vattensäker! Hur många sådana finns det på marknaden idag? Dem blir ju bara mindre och tunnare och mer sårbara för var dag som går känns det som! MEN jag har hittat en grym rackare-  "Sony Eriksson Experia Go" - och så här beskriver återförsäljarna den:
 
"Medgångar, motgångar och plötsliga skyfall. Vi har utformat Xperia go för att klara allt som livet har att erbjuda. Vi gav den en reptålig skärm och batterisparläge när du är sent ute och vi har sett till att den är vatten- och dammtåligare än någon annan smartphone. Som pricken över i har vi paketerat alla finesserna i ett elegant skal. Eftersom Xperia go bara är 9,8 mm tjock är det svårt att ana att den är en tålighetens gigant. Äntligen en smartphone som är lika snygg som den är stark".
 
 
Så ser den ut, vit och fin och "Petravänlig"! I övrigt kommer denna dag gå till läxläsning, har ett muntligt förhör i historia imorgonbitt om forntiden och antiken så det gäller att vara väl förberedd!
 
Kram och på återseende,
 
/Petra
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela