petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

23/4 Boktips för personlig utveckling/psykologi

Publicerad 2013-04-23 23:12:00 i

"Att leva ett liv, inte vinna ett krig"
(Anna Kåver)

 
Denna bok har jag fått rekommenderad och eftersom jag gillar personlig utveckling, psykologi och betendevetenskap väcktes genast min nyfikenhet och kunskapstörst. Nu vilar den i mitt knä och jag slukar den med största intresse och entusiasm och jag kan rekommendera den med varm hand, trots att jag bara läst halva boken ännu. Ett av nyckelorden är acceptans och där har jag (vi människor) mycket att lära och nu välkomnar jag acceptans, fred och harmoni in i litt liv <3
 
Kram och på återseende,
 
Petra

Kommentarer

Postat av: Cicci

Publicerad 2013-04-30 17:03:43

Det finns en bok av Anna kåver och Åsa nilssone som heter Tillsamman. Kan vara något att läsa om du gillade denna.

Postat av: Petra

Publicerad 2013-05-02 17:36:47

Hej Cicci!

Aha, spännande! Boktips av detta slag är alltid väkommet, så tack!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela