petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

26/4 Personlig utveckling: om rädsla som en bluff

Publicerad 2013-04-26 11:57:00 i

 
 
 
Blev väldigt inspirerad då jag nyss besökte Teresa Rexlins blogg och blev serverad dessa kloka ord om rädsla som en bluff som sitter i tankarna och vårt huvud. Sitter och begrundar detta och låter orden sjunka in. Kommer definitivt se videon flera gånger och påminna mig själv om detta, det kloka jag fått glädjen att ta del av.
 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zGrvPClgh8I
 
 
Ska strax iväg på dubbeltimma mattelektion innan jag "tar helg". Har ett flyt med matten just nu, någon spärr och tröskel har försvunnit och det går ganska enkelt. Jag förstår och jag njuter av känslan att jag utvecklas och att det även kan gå smidigt mellan varven av tandgnissel.
 
Har en del mysiga planer för helgen och funderar även på att investera i ett par nya löpardojjor. Vi får se vad det blir. Det enda jag vet är att de gamla dojjorna har passerat bäst före datum och att nya är ett absolut måste inför löparsäsongen som nu vaknat till liv på riktigt.
 
 
Kanske ett par i denna stil? Jag gillar Nike och färgglatt!
 
Sköt om er och trevlig helg!
 
Kram,
 
/Petra
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela