petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

29/4 Tung, smärtsam ångest...

Publicerad 2013-04-29 11:48:00 i

 
 
Det känns som om någon sitter på min bröstkorg och trycker in den. Det gör ont i hjärtat och det är tungt. Jag har gråten i halsen och en av de tyngre dagarna har anlänt kan jag konstatera. Har inte kommit iväg till skolan ännu och det är tveksamt om jag kommer orka gå alls idag. Ångesten gör mig ofokuserad, handlingsförlamad och passiv. Jag vill mest kura ihop mig som en igelkott och ligga så tills det går över och allt är bra igen. Jag är rädd och känner mig sårbar och vill helst bli kramad av någon som jag känner mig trygg med och kramas till det jobbiga försvinner. Det svårt satt vara saklig, handlingskraftig och herre över mina tankar. Just one of thoose days...
 
 http://www.youtube.com/watch?v=rtOvBOTyX00&list=RD02JF8BRvqGCNs
 
/Kram
 
Petra
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Per

Publicerad 2013-04-29 14:32:23

Jobbigt sådana här dagar, kram på dig! /Per

Postat av: Helena

Publicerad 2013-04-29 18:06:48

Kära fina Petra. Har inga direkt ord, bara; kram<3

Postat av: Petra

Publicerad 2013-04-29 18:55:20

Tack Per!

Kram,

Petra

Postat av: Petra

Publicerad 2013-04-29 18:56:24

<3 Helena, din omtanke och kram hjälper mer än ord! Tack!

Kram,

Petra

Postat av: Cicci

Publicerad 2013-04-30 17:01:44

Ibland kommer dom dagarna då det är riktigt jobbigt. Ett knep är att tänka att det är bara en dag, det kommer en ny i morgon. kram

Postat av: Petra

Publicerad 2013-05-02 17:35:15

Hej Cicci!

Ja, dem gör och är ju det. Tack för ditt tips, ska absolut göra ett försök att styra in mina tankar på den banan nästa gång ångesten slår till.

Ta hand om dig!

Kram,

/Petra

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela