petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

12/2 Helgens stylistuppdrag!

Publicerad 2013-02-12 18:07:00 i

 Mina frisyrer
 
 
 
 
Det gick bra i helgen hörrni att jobba som stylist. Ja, det var nervöst och det känns att det är snart 3 år sedan jag jobbade som frisör och att jag är ringrostig, men kunskaperna sitter trots allt i ryggmärgen. Det gäller att försöka skaka av sig prestationsångesten och våga lita på att man fixar utmaningen. Tjejerna på salongen var även väldigt måna om att hjälpa till om någon behövde assitens och det tycker jag är en väldigt fin arbetsinställning och det är bra för arbetsmiljön och trivseln, att man ställer upp för varandra. Jag lyckades åstadkomma två frisyrer som höll klass för visningen och jag fick assistens av en jättegullig tjej som hade en lugnande inverkan på mig medans jag jobbade.
 
När jobbet var gjort fick jag mitt eget hår och naglar fixade och ni kan tro det var skönt att sätta sig ner och bli ompysslad och omhändertagen! Kvällen vidare med mina vänner var trivsam och väl på plats på stadshotellet var det fullt ös då visningen drog igång. Med peppig musik visade träningstjejerna vi stylat olika träningsformer, step, body pump, body combat för att nämna några.Inspirerande! Fick lust att haka på tjejerna på scenen och köra ett träningspass, haha! Min egen instruktörsspira som vaknade till liv med andra ord..
 
Mina fina, fina naglar...
 
Summan av kardemumman så var det en intensiv och samtidigt fin helg. Det har varit mixat med blandade känslor då jag stylade men jag vet att jag har en tendens att vara väldigt självkritisk och orolig av mig, så med den vetskapen så gjorde jag en bra insats och jag känner mig väldigt modig som vågade anta utmaningen! Kan ju faktiskt hända att jag kommer att våga göra detta igen! :)
 
Kram och på återseende!
 
/Petra
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin Hörnquist

Publicerad 2013-02-13 06:55:00

Hejsan!

Bra jobbat Petra! Vilken kreativitet du har! <3

Kram/mamma

Postat av: Petra

Publicerad 2013-02-13 12:16:46

Hej mamma!

Tack <3 Det var läskigt och skoj på samma gång och jag fixade det!! :)

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela