petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

14/2 Kärlek till er på alla hjärtans dag!

Publicerad 2013-02-14 09:47:00 i

 
Egentligen tycker jag vi ska fira den dagen varje dag och inte bara en gång per år! :)
 
Skriver nog mera senare idag, ska just iväg och skriva historiaprov. Det sköna för denna termin är att jag valt medvetet att sänka ribban på mina prestationer i skolan, för min egen hälsas skull och för att öva på att släppa behovet på att högprestera.Godkänt är bra nog och jag vet ju ändå vad jag går för.
 
Kram och kärlek och på återseende!
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2013-02-14 14:43:54

Glad Alla hjärtans dag Petra! Hoppas provet går bra och att du får en kärleksfulldag och många måbra-känslor i kroppen! Ta hand om dig. Kram!

Postat av: Aida

Publicerad 2013-02-14 16:10:34

Kärlek tillbaka! Att se ett nytt inlägg på din blogg ger alltid något extra för dagen :)

Postat av: Petra

Publicerad 2013-02-14 17:12:24

Hej Hanna!

Tack gulliga du och detamma! <3 Provet gick exakt på lagom bra som jag ville! :) Känns bra att öva på att inte högprestera och känna sig bra nog iallafall <3

Kram

Postat av: Petra

Publicerad 2013-02-14 17:13:47

Hej Aida!

Tack gulliga du! :) <3 Och att få inlägg från dig gör mig glad! Positiv spiral! <3

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela