petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

15/2 TGIF

Publicerad 2013-02-15 10:03:00 i

Välkommen är helgen! Sitter och njuter av mitt morgonkaffe och laddar inför att dra ner och träna på gymmet. Sen blir det lunch i lugn och ro samtidigt som byggubbarna har lunch, passar på att tajma så jag får egentid någon gång under dagen. Badrummet börjar ta form och det ser ut att bli riktigt fräscht och jag längtar till dem är färdiga. Dem tippar att det ska vara klart någongång i nästa vecka och jag håller tummarna för det. Att ha människor springande hela dagarna i lägenheten i tid och otid samt allt oljud har varit en större påfrestning och stress än jag någonsin kunde anat både på mig och för mina studier. Men jag försöker verkligen gilla läget och hålla fokus på att det blir bra i slutänden.
 
Det tar sig...
 
Helgen kommer bli lugn för mig och gå i studier och träning och vila. Jag behöver ladda batterierna efter dessa veckor med kaos i hemmet och jag hämtar även kraft att återhämta mig genom de upplevelser och möten med mina vänner från mina resor och äventyr i Stockholm, Umeå och Skellefteå. Tänkte avrunda dagens inlägg med Nelson Mandelas kloka ord som en påminnelse och uppmuntran och pepp att forstätta våga vara modig!
 
 
 
På återseende alla finisar!
 
Kram,
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2013-02-20 20:43:54

Jag saknar dina formuleringar! Men tycker det är sunt att du bara skriver när du är sugen.

Badrummet artar sig fint, hoppas det är klart snart. Jag vet själv hur påfrestande det är med hantverkare vägg i vägg.

Stor kram och värme till dig!
Hanna

Postat av: Helena

Publicerad 2013-02-20 22:21:06

Petra! Jag vill mest bara skicka värmande tankar och pepp, du finns i mina tankar ofta :). KRAM!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela