petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

7/2 I dag av alla dagar kom den....

Publicerad 2013-02-07 17:50:00 i

...boken jag fått rekommenderat av fina Aida! "The book of awakening". Den måste verkligen ha kommit på avvägar i posten för det var säkert 14 dagar sedan jag beställde den. Så äntligen igår kom sms:et att boken fanns att hämta och idag av alla dagar hämtade jag den, 7 februari. Jag har känt en tyngd över bröstet och mycket sorg och ångest i hjärtat senaste dagarna. När jag tänker efter så har jag egentligen känt så här under flera veckor, månader och år och texten för 7 februari, exakt denna dag är så träffande att det är skrämmande.Jag känner redan att jag älskar denna bok så tack Aida! Tusen, tusen tack! <3
 
 
7 februari...

Författaren heter Mark Nepo, den kostar 107 kronor på Bokia och den har träffat mig rakt i hjärtat från idag, 7 februari.
 
Kram och på återseende!
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Aida

Publicerad 2013-02-07 23:30:17

Det här förgyllde min långa dag med något extra, har tänkt länge på när du kommer få den och om du inte hinner läsa allt från dag ett men det här inlägget fick hela mig att le. Ska läsa den nu innan sängdags och skicka en liten tankehälsning bara för att jag känner mig lite extra spirituell just nu och min amerikanska (som jag ärvt från mina tv-serier :P) sida vill säga dig: God bless your heart and soul <3

Svar: Hej Aida!
Tack, vad gulligt av dig! :) Klart man ska använda sig av sin inspiration i vardagen ( med tanke på dina amerikanska TV serier :) )

Jag har börjat läsa boken från dagen jag fick den ( igår) och tänkte spara hela januari och de 6 första dagarna i februari till nästa år. Det blir som att veta att jag har en skatt som bara väntar på att upptäckas!

Trevlig helg och -God bless you back! :)

Kram
petracaroline

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela