petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

10/1 To do lista!

Publicerad 2013-01-11 19:54:00 i

Surfcamp i Portugal, september 2009 ( ...jag i gult och svart)
Surfgänget på surfcampen i Portugal ( ..jag i röd-vit klänning)
Vackra Sagres i Portugal ( ...jag till höger)
 
Jag tänker presentera några saker för er som jag länge velat göra men det har som gått i glömska. Nu är det dags att damma av mina drömmar för där ligger det massor av positiv energi att hämta inspiration till för att lättare och bättre hantera den mörka delen som livet serverar. Jag har lovat mig själv i år att söka mig så ofta jag kan till miljöer och människor som stärker mig, som får mig att blomma och känna mig glad och trygg och där jag kan vara mig själv. OCH jag ska bli min egen bästa vän <3
 
1. Klättra ( inomhus nu i vinter, utomhus till sommaren) Jag har prövat detta 1 gång och tyckte det var så kul att jag inte ens tänkte på att jag tränade! Hur bra är inte det???
 
2. Vågsurfa (utomhus till sommaren) Samma sak med denna sport; så kul att jag glömmer att jag tränar! Har testat vid två olika tillfällen och har diggat varje sekund! Lägg till att jag älskar havet så att vara ute i naturen och att dessutom lära sig att behärska att glida fram på en våg på havet..my.my...det måste vara så nära himlen jag kan komma!
 
3. Kolla upp teatergrupper för att leva ut teaterapan i mig som legat och slumrat för länge! Jag tycker själv att jag skulle passa utmärkt som dramapedagog för kidzen så någonstans måste jag ju börja öva inför mitt kommande yrke! ( ..ett av 5 yrken jag vill behärska...hehe)
 
4. Sjunga mera för att jag mår bra av att sjunga och jag vet att det bor en vacker stämma inuti mig men som jag tappat bort på vägen..
 
5. Umgås så ofta jag kan med människor jag blir inspirerad av, som ger mig positiv energi!! Det kommer gynna världen jag lovar, för en glad, lycklig,kärleksfull Petra är en fin energi att omge sig av som sprider ringar på vattnet!
 
6. Läsa inspirerande bloggar som peppar: Helenas blogg Blygamyran http://blygamyran.wordpress.com/  och Tove Lundins gästblogg på Vårdguiden http://blogg.vardguiden.se/leva-med-adhd-och-bipolar-sjukdom/ är två av mina absoluta favoriter <3
 
7. Utöva yoganidra med min Indiengurubästis för inre harmoni och balans..lite som att motionera själen tänker jag detta är!
 
VAD BLIR NI GLADA AV ( ELLER VAD DRÖMMER NI OM) SOM GLÖMTS BORT?
 
Nu ska jag äta årets första semla så på återseende mina finisar <3
 
KRAM,
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2013-01-14 16:31:18

Kärlek till dig!! <3

Postat av: Petra

Publicerad 2013-01-17 12:03:35

Åh, gulliga Helena! <3 Massa kärlek till dig med!! Jag är så glad att ha "träffat" dig! :) Du ger mig mod, positiv energi och framtidstro! Tack!

Kramis <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela