petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

14/1 NEVER GIVE UP!

Publicerad 2013-01-14 12:39:00 i

 
Jag blev godkänd i mattekursen och jag fick över godkänt på nationella provet i matte som jag gjorde förra veckan! Kan ni fatta min glädje och förvåning? Jag som i mina mörkaste stunder under lovet tänkt låta min lärare bara sätta F utan att ens testa att göra nationella provet! Men tack vara att jag rannsakade mig själv och mina nyvunna mattekunskaper (..hade ju trots allt klarat 3 prov av 6 förra terminen, det vill säga halva matteboken= 50% chans för godkänt) pluss att två av mina klasskamrater peppade mig så lyckades jag vända min inställning i sista sekunden och jag genomförde provet.Och blev godkänd! LYCKA!
 
Har nyss kommit hem från första dagen på den nya terminen på Komvux. Det var tungt att gå till skolan imorse utan att veta hur nationella matteprovet och mattekursen gått och med vetskapen om att jag blivit antagen på matte 2. Nu efter det glada beskedet om godkänt har min energi återkommit och jag är MOTIVERAD och GLAD och STOLT över mig själv! <3 Fatta vilken personlig seger! Ska även läsa historia 2 och kommunikation (pedagogik) i vår och det kommer att bli hur bra som helst känner jag!
 
Min "TO DO"- lista är även under bearbetning, har nämligen mailat en kille som är kontaktperson för klättring här i stan och fått svar, så jag och min bästis ska dit och träffa honom någon dag. Känns jättespännande och kul!
 
Vi ses och hörs snart igen finisar! <3
 
Kärlek och kram,
 
/GLAD PETRA
 
 

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2013-01-14 13:23:19

Grattis grattis grattis! Bra jobbat! Vilken seger! Njuuut!

Postat av: Helena

Publicerad 2013-01-14 16:30:19

GRATTIS PETRA!! Du är ju grym :) <3 Kram!

Postat av: Petra

Publicerad 2013-01-14 17:31:20

Tack för pepp och stöd bästa Helena och Hanna!!

Jag njuuuuter och räknar matte 2 för fulla muggar! Ny energi och nytt mod! <3

Kram finisar!

Postat av: Cicci

Publicerad 2013-01-16 15:44:47

Grattis! Jättebra jobbat

Postat av: Petra

Publicerad 2013-01-16 16:26:32

Hej bästa Cicci!

Tack <3 Jag är så galet stolt och glad! I did it!! :)


Kram på dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela