petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

16/1 "JUST DO IT!"

Publicerad 2013-01-16 16:19:00 i

 
Helt fantastisk dag hörrni! Började tidigt 08.10 med mattelektion 90 minuter för att så ta en kort paus och så ytterligare 30 minuter mattelektion. Det har gått jättebra och jag är så glad att det flyter på med matten, äntligen!
 
Efter skolan åkte jag och bästisen ner på stan för att shoppa ett helt nytt set med träningskläder till mig. Hittade supersnygga träningstights på H&M och två superfräscha linnen i neongult och kornblå. Även en sportbh blev det och träningssockor. På Stadium hittade jag kanske dem skönaste skorna jag NÅGONSIN haft och jag har avverkat ganska många träningsskor upp genom åren! Jisses! Favoriterna som ni ser på dagens foto är luftiga, superlätta och "snygga som få" om jag får sägat själv. Gissa vem som är ännu mera pepp på att träna nu? :)
 
Efter min lyckade shopping åkte vi och styrketränade och konditionstränade 1 timma, sen vidare till en av stadens tatueringsstudios för att kolla pris på tatuering av text på min underarm. Blev glatt överaskad av prisförslaget och känner att tatueringen är inom räckhålls avstånd. :)
 
Sen hem nu och tvätta kläder, kanske det minst roliga idag men nödvändigt! Sitter nu i köket och har just mumsat i mig en fantastiskt krämig grönsakssoppa som jag slängt ihop själv. Vill någon av er ha receptet på det enkla, snabba, billiga, sunda och ljuvliga grönsakssoppan så säg till i kommentarfältet så lägger jag ut receptet till den som önskar! :)
 
Hoppas ni har en fin vecka och vi hörs snart igen!
 
Kram och auf wiedersehen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela