petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

24/1 Renoveringsprojekt i badrummet+köket igång!

Publicerad 2013-01-24 08:51:00 i

Jess hörrni, 07.15 plingade dem på hantverkarna. Tidigt som f-n men jag var lika glad för det för badrummet kommer bli så fräscht! WIII! Ja, minus på listan är att det kommer bli ett rännande och springande av hantverkare under 25 dagar men vad gör väl det när hyran är reducerad med 40% och jag kommer få ett superfräscht badrum! Dem ska även byta vattenrör i köket och stammar ( vad det nu betyder? Men blir nog bra!) Always look at the bright side!
 
Idag är sista skoldagen för veckan och det känns skönt! Har historialektion om en timma efterföljt av lunch för att så avrunda med 90 minuter genomgång ur matteboken. Blir nog träning i eftermiddag för att sen bara vila in helgen. Imorgon ska jag i och för sig plugga så det blir inte läxfritt men frihet under ansvar som jag gillar. Sen blir det fredgasmys med mina syskon och deras familjer. Middagstemat är tacos <3
 
Väntar fortfarande på boken jag fått rekommenderat av min fina läsare Aida och när den väl kommer i posten och jag läst den ska jag skriva ett inlägg om den tänkte jag, så håll utkik!
 
Kram och kärlek och på återseende!
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela