petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

27/1 Fokus på Stockholm

Publicerad 2013-01-27 12:22:00 i

Har haft en lugn, kravlös och tyst helg hittils och det har hjälpt på min sinnesstämning. Sovit länge idag och nu njuter jag av frukosten och att det är vackert väder ute. Håller fast vid allt som är fint. Tänker på min resa till Stockholm till veckan. Det kommer bli fint att träffa de vänner som betyder mest för mig av det sociala nätverk jag byggt under mina 2,5 år i storstaden <3 Passar även utmärkt att resa till Stockholm med tanke på renoveringskaoset som pågår här under en månads tid. Får hoppas på att dem gjort så mycket som möjligt klart i mitt badrum/kök tills jag återkommer :)
 
En sång jag inte kan vara ledsen till är denna (...och den är så fånig att jag bara inte KAN låta bli att dra på smilbanden) Alla sätt är bra även dem dåliga då det gäller att ta sig själv upp ur en svacka!
http://www.youtube.com/watch?v=wbdfIT5tiHA
 
 
Kram och på återseende!
 
/Petra
 

Kommentarer

Postat av: Karin Hörnquist

Publicerad 2013-01-27 16:02:26

Hej! Jag håller med dig angående sången :-) Hopp och studs! Man blir så glad :-)

Kram/mamma

Postat av: Hanna

Publicerad 2013-01-28 13:45:32

Ha det så trevligt! Ta hand om dig! Du skriver så mycket tänkvärt.. Och bra inställning har du, trots att det är mycket som gnager. Kram!

Postat av: Petra

Publicerad 2013-01-28 17:32:42

Hej mamma!

Ja, man får ta till dem medle man har för att komma på bättre tankar <3

kram

Postat av: Petra

Publicerad 2013-01-28 17:37:57

Tack för ditt inlägg Hanna! Ord som berör <3

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela