petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

2/3 Wordly power or...

Publicerad 2013-03-02 10:32:00 i

inner power? Ja, det är frågan hörrni och idag serveras kloka ord från Mark Nepo om power som tåls att funderas över...
 
 
 
 
 
Denna bok läser jag varje morgon och det är en gåva att få läsa ur den! Tack vare den här boken vaknar jag allt oftare upp med en nyfikenhet i magen stället för ångestklumpen och en vilja att sova vidare. Det är faktiskt denna bok som ger mig kraft och jag vaknar som ett barn på julafton och funderar över vilka kloka ord som jag ska begrunda dagen till ära. Är inte det fantastiskt så säg!
 
I övrigt är det snökaos ute och vad passar bättre en sådan dag än att storstäda lägenheten? Golv ska skuras och dammsugas, mattor ska skakas, skåpar omorganiseras och stuvas om i och torkas rena och fräsch, papper, tidningar, papp ska till återvinningen och kläder och vinterjackan ska tvättas! Jag behöver verkligen en rejäl storstädning och byta ut energierna i lägenheten. Feng shui here I come!
 
Kram och på återseende!
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela