petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

23/3 Denna film inspirerar mig!

Publicerad 2013-03-23 11:51:00 i

 
Han kan inte sjunga men han kan dansa. I sin pingvinby i sitt pingvinsamhälle blir han sedd på som annorlunda och blir hånad och utfryst, så han beger sig ut på en expedition i hopp om att hitta likasinnade. Förkrossad och ensam till en början men under resans gång träffar dem underbara spanjackpingvinerna som dansar lika bra som han! Han får upprättlese, acceptans, kärlek och massa positiv energi, något vi alla behöver för att utvecklas och blomma ut till dem vackra individer vi är födda att vara!
 
Jag älskar denna film och sensmoralen att vi föds alla olika och vi kompletterar varandra genom detta unika fenomen. Att vi är olika det är OK! Det är inget hot det är en tillgång om vi bara vågar se det och bemöta det och ta vara på det! <3
 
Kram och tack för era fina kommentarer, det ger mig styrka! <3 :)
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela