petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

27/3 Fullmåne idag och matteprovet avklarat

Publicerad 2013-03-27 11:12:46 i

Någon fler än mig som sovit oroligt inatt? Jag har även drömt en massa underliga saker men det är nog månen som spökat och kanske mattenerverna. Jag har i allafall nu varit på Komvux och genomfört matteprovet och bara att ha varit där och gjort det jag ska känns skönt och något jag känner mig nöjd och stolt över. Magkänslan om hur det gick är ganska bra men ändå, godkänt är inget jag skriver i sten. Jag är faktiskt nöjd av att bara ha skrivit provet. Blir det inte godkänt behöver jag öva mera så svårt så enkelt.
 
Sitter hemma nu och filosoferar, skriver, lyssnar på musik och sippar kaffe och ja, jag har kokat vattnet innan jag kokade mitt kaffe. För er som inte vet så har vi förorenat vatten i staden på grund av ett rör som spruckit någonstans och det är alltså koka vatten som gäller. Jag dricker ju mest bara kaffe och te så jag är inte orolig för eventuella basilusker.
 
Förutom förorenat vatten så skiner solen här och det är vackert och jag längtar till påsklovet. Har en redovisning kvar imorgon på historiakursen och den kommer jag att sitta med hela eftermiddagen och kvällen för att få det sista på plats och repetera så att allt sitter.
 
På återseende!
 
Kram,
 
Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela