petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

28/3 Nervös inför dagens redovisning och snart Glad Påsk!

Publicerad 2013-03-28 08:22:00 i

 
"Jag" på en power point, haha (buää)...
 
Jag blev färdig med att göra mitt livs första Power point igårnatt och är så stolt över att jag lyckats nästan helt på egenhand! Det behövdes bara finputsas litegrann (som jag fick hjälp med) för att få den från bra till väldigt bra.Nu skulle jag bara kunnat redovisningen lika bra. Jag har nämligen som många studenter med mig skjutiti på arbetet för länge så det blev väldigt stressigt nu sista dagarna och NU! Buä, läskigt att redovisa!  Så jag har gått och hoppats på att det ska komma ett mail från läraren om "inställd lektion" säkert de tre sista dagarna denna vecka men INTE. (hehe) Har lust att skrika högt eller hoppa och tjoa ännu högre och få ut lite nervös energi och frigöra lugna, lyckliga, busuga endorfiner men det är ju så lyhört här (haha) Jag blev inspirerad till just detta av Helenas blogginlägg från igår: http://blygamyran.wordpress.com
 
Men tillbaka till redovisning och skolarbete, jag övar ju på att vara "bra nog" , inte bäst och att öva på att redovisa i grupp är alltid nyttigt (blääää) så jag får se det som ännu en övning (låtsas vara förnuftig) Men jag är alltid nervös inför sådana här typer av situationer och (jag vill inte,vill inte, vill inte) jag vet att alla är rädda för att redovisa/tala inför andra mer och mindre så det är ju en (liten, mycket liten, nästan obefintlig) tröst i kråksången. Önskar bara att det är genomfört igår, nyss, nu så att jag kan pusta ut och ta påsklov. Ni vet hur det känns innan visst? GAH! Somnade så sent efter halvtvå inatt också så jag är trött men vid gott mod (sa jag nervös,orolig, nojjig, ängslig och rädd?) trots min förväntansångest (nähää?) inför redovisningen.Men jag tar som jag brukar, tjuren vid hornen och KÖR!
 
 "Wish me luck" (lugn, kärlek, empati, pepp, mod)  från 10-11:30 (kanske borde klä ut mig till påskkärring för att avdramatisera och göra succé, haha!)
 
Glad skärtorsdag!
 
kram
 
/Petra

Kommentarer

Postat av: Per

Publicerad 2013-03-28 10:43:55

Veckans målsträcka nu, jag hoppas det går bra! Kommer kännas skönt efteråt.

Bra jobbat! du får släpa hem en sopsäck godis som påskkärring för att fira :)

Trevlig påsk
/Per

Postat av: Hanna

Publicerad 2013-03-28 12:58:10

Haha ja, en redovisning utklädd till påskkärring skulle göra succé. :) Glad påsk på dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela