petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

6/3 Sol och vår!

Publicerad 2013-03-06 17:33:00 i

 I dag har vädret varit helt underbart! Knallblå himmel, strålande sol, vattendroppar som fallit från hustaken och istappar som reflekterat ljuset så som det bara kan göras när våren är på intågande. En fröjd för ögat och själen!
 
 
Har pluggat matte på bibblan idag också med min jättegulliga klasskamrat och det har gått bra, sakta och säkert tar vi oss framåt! Efter 2,5 timmars gnuggande av de gråa kände jag mig mer än nöjd så då knatade jag till gymmet och tränade och nu är jag åter hemma.
 
 
Jo just ja- afrodansen igår! Tånaglarna var lackade i rött och jag var peppad men tyvärr så var den inte afrodansen så inspirerande som första gången jag testade.Jag hade önskat mer variation på musiken och mycket högre volym för att kunna dras med i rytmen på riktigt. Men det var ändå skönt att få skutta runt barfota och stampa takten som värste happy feet (ha,ha) och så fick jag ju tränat kroppen! Alltid något! :)
 
"Happy feet"
 
Kram
 
Petra
 

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2013-03-07 11:19:01

Underbart! Sol och vår är så välkommet just nu!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela