petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

10/05 Inspiration: Tidningen Nära

Publicerad 2013-05-10 12:56:00 i


Nära; en av mina favorittidningar!
 
 
Tidningen Nära införskaffades igår och har med stor entusiasm och intresse blivit läst från början till slut. I denna utgåva (nr 4) kan vi läsa om Claes Malmberg, hans passion för buddismen och hans övertygelse om "att vara här och nu" är nyckeln till lycka. Även en väldigt spännande artikel om Meta medicin; om hur sjukdomar uppstår och att nyckeln till vårt läkande ligger i förståelsen av symptomets och sjukdomens bakomliggande orsaker, samt hur vi genom denna vetskap kan starta läkprocessen och uppnå healing av kropp och själ. Inspirerande och personligt utvecklande!
 
Nu ska jag ner på stan och förhoppningsvis kommer jag hem med en toning som förvandlar mitt gula hår till en nyans mer i min smak.Wish me luck! Bildbevis kommer om jag lyckats med uppdraget så håll utkik!
 
På återskrivande!
 
/Petra
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela