petracaroline

I samband med min Norrlandsflytt sommaren 2012 har mitt gästbloggande för Vårdguiden i Stockholm avslutats (november 2011 t.om juni 2012) Gästbloggen har varit en fantastisk, lärorik och givande resa som värmt mitt hjärta och öppnat mina ögon. Jag har insett att min historia är värdefull för fler än bara mig och att jag kan hjälpa andra genom mina ord. Just därför känns det extra inspirerande att fortsätta bloggandet på egenhand. "Petracaroline" är nygammal och startades i oktober 2011 mest för min egen del, då det skrivna ordet är mitt sätt att ventilera tankar och sätta ord på känslor. Genom Vårdguidens läsare har jag fått erfara det vackra i ordspråket "delad glädje är dubbel glädje" och jag hoppas att den glädjen lever vidare här! Jag kommer att uppdatera bloggen med 3-5 inlägg i veckan och beröra olika teman som psykisk hälsa, personlig och andlig utveckling, träning, kost och meditation. Inläggen kommer att förgyllas av mina egna erfarenheter, vardagsupplevelser och filosofiska reflektioner. Varmt välkomna!

15/05 Ut ur min bubbla

Publicerad 2013-05-15 12:23:00 i

 
Jag kom iväg på mattelektionen idag och det är en seger i sig självt bara det! Mellanlandar nu hemma under lunchrasten och laddar mina batterier innan dagen fortsätter med dubbeltimma i kommunikation. Dessa lektioner är mer och mindre en social stress för mig att vara på för då sitter vi runt ett bord, vi är en liten grupp och det blir så socialt intensivt. Jag har svårt att slappna av och så känner jag på historialektionerna också, det är en samma lika situation. Men samtigt har vi oftast så spännande diskussioner att jag glömmer bort min ångest mellan varven. Små stunder av ljuv inspiration då jag bara är. Just nu känner jag en hårdhet i bröstregionen och jag VET och känner igen den känslan, det är sorg som sitter fast och som vill ut..
 
PS. Skriver mera i eftermiddag, har bland annat information om ett inbokat möte med båda rektorerna- så håll utkik.DS
 
Kram!
 
/Petra

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

petracaroline

Här följer lite kuriosa om mig; en sann konstnärssjäl med många kreativa strängar att spela på. En som lever och andas för kommunikation, det skrivna ordet och som tycker att det vilar något magiskt och vackert över att kunna beröra människor med en text. Att skriva och dela med mig av mina erfarenheter till andra ger mitt liv mening. Något annat som ger mitt liv glädje och mening är musik, jag älskar att sjunga och gör det gärna, ofta och högt. Friheten att få vara mig själv är också a-o för mitt välmående, andlig och personlig utveckling, hälsosam kost och träning likaså. Allt ovan nämnt tillsammans med meditation, familj och vänner utgör kärnan av mitt liv och mina intressen. PS. kolla gärna in mina rekommenderade bloggar under "länkar".DS.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela